När sanden blev till guld

Från det ögonblick du kliver in i Al Qasr’s majestätiska atrium, omgivet av spektakulär arkitektur och exotiska trädgårdar, omsluts du av en känsla av förtrollning och överflöd. Den smakfulla inredningen och uppmärksamheten på detaljer förmedlar en känsla av kunglig gästfrihet som om du har transporterats till en annan tid och plats.

Så bor du

De lyxiga sviterna och rummen är inte bara eleganta utan också varmt inbjudande. Från ditt fönster öppnar sig panoramautsikter över de skimrande vattnen i Persiska viken eller de välskötta trädgårdarna som omger resorten. Stilen är arabisk och minimalister kanske skall boka något annat av våra hotell.

Att göra

Madinat Jumeirah, som Al Qasr är en del av, är som en stadsdel av sin egen skönhet och charm. Kanaler kantas av traditionella abra-båtar, och eleganta bås längs vattnet inbjuder till romantiska middagar under stjärnorna. Det finns ett rikt utbud av restauranger (vår absolut favorit Pierchic längst ut på piren bör förbokas! ) och butiker, var och en med sin egen unika karaktär och stil.

292 rum och sviter
30 minuters transfer
19 pooler i Madinat
50 meter till strand

Erbjudanden - DubaiFler hotell - Dubai