Duger det i New York så…

…. duger det i Dubai också. Härliga Waldorf Astoria ligger lugnt och vackert ute i den konstgjorda palmen med den exklusiva adressen The Palm, men med stadslivet bara en kort taxiresa bort.

Så bor du

Med fantastisk havsutsikt från den privata balkongen i alla rum och sviter, är Waldorf Astoria en femstjärnig dröm i ljusa färger och en flirt med den arabiska stilen. Man kan också få hela översta våningsplanet för sig själv i en över 1500m² Royal Suite, vad sägs om det? Det enorma poolområdet sträcker sig ända till den 200 meter långa stranden där du kan testa olika vattensporter medan ungarna hänger i barnklubben.

Att göra

Ät gott i hotellets underbara restauranger, varav Social by Heinz Beck serverar trestjärnig mat, ett prisbelönt spa, gym med havsutsikt och flera tennisbanor. Vill du se mer – och det vill du ju – ta en taxi in till stan, besök marknaden Spice Souk, spana in världens högsta byggnad eller boka en segling med ett arabiskt fartyg som ligger i viken. Vill du se mer av de närmaste omgivningarna och sevärdheterna i The Palm, ordnar hotellet fri transport.

319 rum
40 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Dubai

Fler hotell - Dubai