Pest eller kolera – fast tvärtom

Fairmont Kea Lani är Hawaiis enda resort med bara sviter och villor. Det tuffa beslutet är ju om man sak välja någon av de ljuvliga sviterna med allt du kan önska eller en extraordinär strandvilla. Nåja, lyxproblem är också problem.

Så bor du

De underbara sviterna rymmer upp till fyra personer som delar på sovrum, vardagsrum, badrum, kök och en härlig, möblerad balkong. De makalösa strandvillorna rymmer upp till sex personer i två master bedroom, vardagsrum, full utrustat kök, två enorma badrum, möblerad uteplats med grill såväl som en mindre pool. Gäster i villorna hälsas välkommen med en stor korg delikatesser och frukostbuffén är inkluderad i priset.

Att göra

Utöver sol, bad, vattensporter, gym, spa, barnklubb och spännande utflykter, kan du också prova lite mer ovanliga aktiviteter. Vad tror du om en hula- eller ukulelekurs? En snabbkurs i hawaiianska? Och vad skulle barnen säga om en grundkurs i att simma som en sjöjungfru? Hela familjen har alla möjligheter att hitta sina dolda talanger. Missa inte heller Ko, hotellets restaurang som 2017 utsågs till Best Hawaiian Regional Cuisine för femte året i rad. Mums!

450 rum
30 minuters transfer (OGG)
4 pooler
0 meter till strand

Fler hotell - Hawaii