Stadsliv och Waikiki beach i ett

Med finfint läge nära Waikiki Beach och med stadens shopping och nöjen runt hörnet, ligger härliga designhotellet The Modern Honolulu . Hoppa in i en taxi och du är strax framme vid Pearl Harbor, Diamond Head och surfingmeckat North Shore. Här är det omöjligt att ha tråkigt!

Så bor du

Ljust och fräscht, står det i mäklarannonserna och det gäller här också. Fast med varma vindar som sveper genom jalusierna i teak, mer exotisk utsikt och Stilla havet vid knuten. Här finns allt från standardrum till härliga sviter med egen balkong mot havet. Förutom gästerna i de 350 rummen och sviterna, tittar lokalborna gärna in och äter middag eller tar en drink.

Att göra

Det härliga läget gör det enkelt att kombinera stadsliv med sol, bad och surfing. Här kan du samla helt unika upplevelser som dykning med jättesköldpaddor, valsafari och vandring uppför vulkansluttningar och genom vattenfall. Allt du varit med om, kan du sedan smälta med du njuter en behandling i hotellets spa. Självklart finns både soluppgångs- och solnedgångspool, vad annars?

353 rum
20 minuters transfer (HNL)
2 pooler
500 meter till strand

Fler hotell - Hawaii