Resorten där Amors pilar viner runt öronen

Det här är resorten som tar romantiken på allvar och hälsar otaliga par välkomna och gör deras bröllopsresa oförglömlig. Inte sällan så pass, att de senare återkommer med sin familj. Det får man väl säga, är ett fantastiskt fint betyg?!

Så bor du

När standardrummen är ca 50 m² måste man kalla dem rymliga, tycker vi. De är alltid stilfullt inredda i ljusa färger, har alltid marmorbadrum och alltid möblerad balkong mot havet eller omgivningarna, beroende på kategori. Sviterna å sin sida, är upp till 400 m² med flera balkonger. Trots storleken (540 rum) har man inte glömt trevliga detaljer som kaffemaskin, kylskåp och mediahub på rummet.

 

Att göra

Hotellets Beach Club Ambassadors tar dig med på fiske, snorkling, kanotpaddling i solnedgången och lär dig paddle board. På land kan du delta i yoga- och mindfulnessklasser, spela volleyboll, spela golf eller tennis eller njuta i hotellets spa. För barnen finns gott om aktiviteter och särskild barnmeny på alla hotellets restauranger, som serverar allt från pizza i avslappnad miljö till prisbelönt mat och dresscode.

540 rum
30 minuters transfer
1 pool
0 meter till stranden

Fler hotell - Hawaii