Mitt i smeten

Två kvarter från Central Park med allt som gör New York till just New York på armlängds avstånd, tar du in på hotellet som är så stilfullt, personligt och ljuvligt att du kommer vilja stanna en vecka extra. (Det kan vi nog ordna, förresten.)

Så bor du

Väggarna är målade i lugna, diskreta färger men där är det slut. I övrigt är rummet glatt och färgstarkt men aldrig smaklöst – tvärtom! Man vill flytta in, helst igår.
Njut av de läckra detaljerna, Instagramma loss (Puh, gratis WiFi!) och titta ut över stan genom fönstren som går från golv till tak. Stortrivs man inte här, vet inte vi var man skulle trivas.

Att göra

Ja, vad kan du inte göra är snarare frågan. Manhattan ligger för dina fötter och en kort promenad bort hittar du MoMa, Broadway såväl som Fifth Avenue.
Skavsår? Lugn, en dag på hotellet fyller du lätt med läcker mat i restaurangen, en god bok, en afternoon tea (som du kan träna bort i gymmet) och avslutar med en film i den egna biosalongen. Som vanligt bokar vi bord, Broadwaybiljetter och tipsar om vad som händer i stan just nu.

86 rum
50 minuters transfer från JFK

Fler hotell - New York