Mmmaldivernas bästa kombo, COMO + COMO = Perfekt!

27 februari, 2020

Hej Jenny,

Vilken fantastisk resa. Vi är såklart supernöjda. Resan dit gick som en dans, vi åkte ju som kungar....sjukt trevligt att åka business class.

Fantastiskt mottagande av hotellet vid flygplatsen, sen gick ju resan till första ön väldigt smidigt då det var speedboat . Det var faktiskt väldigt skönt. Första lilla ön (COMO Cocoa Island) som vi blev så förälskade i, som vi trodde kanske skulle bli för liten, var ju helt fantastisk. Rummet, personalen och maten, allt var super. Där blev det ju "bara" tre nätter, som vi såhär i efterhand hade kunnat stanna några dagar till.... De berättade att dem hade flera så kallade "returners" och att ett tyskt par återvänder dit varje år för en månads vistelse! Vi hade även en underbar yogalärare (ingick) som kämpade med oss(varje morgon kl 08:00).

Sen utcheckningen och transfern till nästa ö (COMO Maalifushi) , väldigt smidigt. Den ön krävde lite mer tid att bli förtjust i trots att den faktiskt var ett snäpp upp. Kanske berodde det på att första ön var så bra... men när dagarna gick så blev det bara bättre och bättre. Rummet var otroligt (kanske bästa någonsin), personalen minst lika fina som på lilla ön Cocoa och maten världsklass.

Våra dagar:

Yoga kl 8 - Hem och duscha – Långfrukost - "varvet" runt ön till fots - Hem och slappa, läsa, bada - Lunch- Hem igen, slappa, läsa, bada och ibland någon spabehandling,  ibland snorkling – Gymmet - Dusch och avkoppling på rummet eller i baren – Middag - Godnatt

Stackars oss va?

Så nu så här i efterhand har vi svårt att "välja" ö. Båda var fantastiska på sitt sätt!

Som sagt, en supersemester. Tusen tack för ett fantastiskt upplägg

 Mvh Camilla med familjen

Gruppresa med inriktning på konst till Madrid
Våra resenärer Limetraveler