Ett sekel av flärd

I Saint-Germain-des-Prés vid Seines strand, ligger nyrenoverade hundraplusåringen Lutetia och väntar på ditt besök. Här kan du överraska ditt sällskap med ett boende utöver det vanliga. Vem visste t.ex att Francis Ford Coppola inrett en svit, komplett med sin privata konst och filmmaterial.

Så bor du

Många är de kända gäster – konstnärer, toppolitiker och författare – som sovit i sängarna i rummen, sviterna och signatursviterna. Vacker ekparkett, elegans och badrum i marmor är det minsta du kan förvänta dig i rummen. Söker du det lilla extra, ordnar vi balkong mot Eiffeltornet eller takterrass med makalös utsikt över Paris.

Att göra

Paris är alltid Paris och har du inga färdiga planer, hjälper vi till att sy ihop en riktigt drömmig vistelse med våra bästa tips om butiker, gallerier och restauranger. Äter riktigt fancy gör du förresten på hotellets Michelinstjärnebeströdda Lutetia Brasserie. Och när vi ändå är inne på livsnjuterier, missa inte hotellets Akasha Holistic Wellbeing Centre med både inomhuspool och spabehandlingar. Och du – för spontana önskemål finns en fantastisk concierge som bara väntar på att förgylla dina dagar i den franska huvudstaden.

184 rum och sviter
60 minuters transfer
1 pool

Erbjudanden - FrankrikeFler hotell - Frankrike