Hemma hos Coco Chanel

Anrika The Ritz, hem åt Coco Chanel i många år, hotellet med hundratals celebra namn i gästboken och där de sista bilderna på prinsessan Diana och Dodi togs. Under fyra år har hotellet genomgått en storslagen renovering och står redo att ta emot gäster i ytterligare hundra år.

Så bor du

Minimalist? Då får vi be dig söka dig vidare i vårt handplockade utbud, för här njuter vi av ljuskronor, äkta mattor, tjocka bolster, förgyllda ramar, ädla träslag och höga fönster med fluffiga draperingar. Hälften rum, hälften sviter men alltid klassisk lyx och moderna bekvämligheter läckert gömda i den historiska flärden.

Att göra

Oui, oui – med Paris för dina fötter finns inga gränser. Shopping på Galeries Lafayette, en behandling på Dior Spa, tur på Seine eller en privat visning av Louvren? Vi är alltid uppdaterade med de bästa restaurangtipsen och bokar självklart bord! Är barnen med bokar vi rum på de magiska temahotellen och alla inträdesbiljetter. Söker du en stillsam vistelse kan du ha hotellet som bas. Här finns tre restauranger i toppklass, tre barer, läckert spa och egen shoppinggalleria.

142 rum och sviter
50 minuters transfer
1 pool

Erbjudanden - FrankrikeFler hotell - Frankrike