Fritidshus med det lilla extra – minst sagt

Man måste säga att Napoleon III var en riktigt toppenkille som gav det här sommarresidenset till kejsarinnan Eugénie. Det fick snart palatsstatus och blundar du, kan du låtsas att du är en fransk aristokrat på invigningsfesten 1881.

Så bor du

Interiörerna är skapade av Frankrikes då främsta snickare, målare, designers och inredare. Här finns 123 rum och sviter och vill du få ut det allra mesta, bokar du ett med utsikt över Atlanten och svimmar lite av både soluppgång och solnedgång. Här sussar du gott på Select Comfortmadrasser bäddade med italienska Frette-lakan.

Att göra

Stor utomhuspool med Frankrikes kanske vackraste utsikt, inomhuspool, gym samt anrika Imperial Spa. Här blir du omhändertagen med produkter och behandlingar som i många fall redan fanns på kejsarinnan Eugénies tid. De tre restaurangerna dukar upp det bästa ur det franska köket och fräscha skaldjursrätter skapade av berömda kockar. Annars då? Jo, tack. En liten stadskärna att utforska till fots, tre härliga stränder, tolv golfbanor, klarblåa surfvågor, underbar saluhall och bara 20 minuter med bil till spanska gränsen. Hyr en bil och få ett land till på köpet.

142 rum
45 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - FrankrikeFler hotell - Frankrike