Skidsemester i tvåpack

Val-d’Isére eller Tignes? Du behöver inte välja! Häng med till härliga Hotel les Barmes de L’Ours, så får du det bästa av två alpina världar på en semester.

Så bor du

Modern konst möter rustik charm på de fyra våningarna, som var och en håller sin egen stil – Alpine Chalet, Contemporary, American Lodge och Scandinavian. Att välja vilken som är härligast, är som att välja mellan sina barn. Det går inte. Däremot går det att lova en ljuvlig vistelse bland exklusiva möblemang, vackra textilier och rustika träslag. Lägg till underbar mat, en Michelinstjärna och fem hotellstjärnor som gnistrar ikapp med snön och valet är enkelt – det blir Frankrike i vinter.

Att göra

Nu blir det många siffror, så häng med! Med skidorna på glider du de 50 meterna från hotellet till en av 88 liftar som tar dig upp till de två glaciärerna på över 3000 meters höjd. Ner kommer du via 158 nedfarter. Eller om du föredrar längdskidåkning, finns 30 mil preparerade spår. Vilar du från åkningen en dag, kan du njuta av hotellets konstsamling, bibliotek, Alpernas största spa med både hamam och pool eller utmana ditt sällskap i den egna bowlinghallen. Hotellet har egen uthyrning av utrustning och säg till oss i förväg, så ligger ditt liftkort i receptionen och väntar.

76 rum
3 timmars transfer
1 pool

Erbjudanden - FrankrikeFler hotell - Frankrike