Bröllopsresa Seychellerna

Beläget på Mahé och skapat för avkoppling, lata dagar och kvällar med nyvunna vänner från hela världen. Strandliv på dagen, fem barer och fem restauranger på kvällen, perfekt service.

Pris från 26 995 kr per person

Inkl. flyg, transfer och boende med halvpension i 7 nätter. Dessutom ingår Airport VIP Service* på Arlanda vid avresa

Reseperiod 15 januari – 31 mars 2018

*Koppla av i ett VIP-rum med dryck och snacks och låt Airport VIP-service ta hand om allt det praktiska som till exempel incheckning och bagageinlämning. En erfaren koordinator bevakar resan och kör dig sedan till planet när det är dags för ombordstigning. Kan resan starta på ett bättre sätt?

Stillhet och sällskap

Beläget på Mahé och skapat för avkoppling, lata dagar och kvällar med nyvunna vänner från hela världen. Strandliv på dagen, fem barer och fem restauranger på kvällen, perfekt service. Och dessutom på den vackraste av platser!

Så bor du

277 fantastiska sviter och villor med luftkonditionering TV, WiFi om du så önskar och separat bad och dusch. För dig som reser med familjen finns villor i olika storlekar, alla med privat pool och egen matplats i det fria. Här kan du få din middag serverad, som omväxling till utelivet.

Att göra

Börja med att bli en ny människa i Shiseido spa. Dyk sedan ner i en vilstol på någon av de två stränderna – eller i de bästa dykvatten du kan önska. Fyra pooler, yogapaviljong, restauranger, barer, barnklubb med massor av aktiviteter; här kan du uppleva och göra mycket – eller inget alls om det är vad du längtar efter.

277 rum
40 minuters transfer
4 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Seychellerna

Fler hotell - Seychellerna