Sommarstuga to die for

Det går bra nu! Så bra, att Mango House tills ganska nyligen var en privatägd fritidsbostad. Det du!
Här, på en klippa på huvudön Mahé, i något av de 45 rummen och sviterna, bor du om du letar efter det klaraste vattnet och grönaste grönskan du upplevt på evigheter. Kanske någonsin! Konst, kultur och natur har fått ta stor plats när hotellet öppnade 2021.

Så bor du

I hotellets tombola drar du alltid en vinstlott och får ett boende med härlig utsikt och solig balkong eller terrass mot bukten Anse Aux Poules Bleues. Bara ett par höga skjutdörrar i glas skiljer ute från inne, som Ernst skulle sagt. Vi delar ut extra pluspoäng för att inget rum är det andra likt. Jo, på en punkt. Alla är lika snygga, smakfulla och top notch! När rumskategorierna börjar med deluxe room, vet man det bådar gott.

Att göra

Letar du action, sök vidare. Här kopplar vi av i stillsam lyx. Simmar i inifitypoolen, snorklar, paddlar, vandrar, masar oss iväg till gymmet eller går en tur i nationalparken. Hungrig? Inte länge till. Fem restauranger med lika fantastiska menyer som läge och utsikt håller gästerna mätta och glada. Vill du ha upplevelsen av att simma rakt in i ett vykort, är Mango House hotellet för dig.

41 rum och sviter
30 minuters transfer
3 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - SeychellernaFler hotell - Seychellerna