För en top notch semester

Raffles Seychelles på Praslin har inte ens funnits i tio år, men redan parkerat på listan över omtalade, prisbelönta och klassiska tropiska resorter för dig som söker en semesterupplevelse utöver det vanliga.

 

Så bor du

Stå på en höjd, så ser du bara de 86 taken sticka upp ur grönskan i det vackra landskapet. Det är de fantastiska villorna som utgör hela resorten och varierar i storlek mellan 125-275 m² och har terrass och privat pool. Vissa är lummigt inbäddade, andra har havsutsikt från badkaret. Det är lätt att förstå att utmärkelserna duggat tätt här!

Att göra

Välj mellan att njuta livets ljuvliga dagar på den underbara stranden, hänga med en utflykt på land, på vattnet eller – ganska givet i ett tropiskt paradis – under vattnet. Byt ö, kanske prova en till – här finns över 100 stycken att välja mellan. Hotellets spa kan vara Seychellernas bästa och restaurangerna håller toppklass. Missa inte skaldjuren! Äter du hellre i villan, dukar man upp på din terrass. Vill du ha halv- eller helpension? Säg till, så ordnar vi det.

 

86 villor
15-25 minuters transfer
3 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - SeychellernaFler hotell - Seychellerna