Villaliv på Riviera Maya

Utmed en av Mexikos bästa stränder, bland ringlande kanaler och grönskande trädgårdar ligger de 122 villorna som så sent som 2018 belönades med utmärkelsen ”Best of the Best”.

Så bor du

Arkitekten måste ha varit road av geometri för bland villorna är det gott om räta vinklar. Och kvadratmeter också, för den delen. Här bor du rymligt, modernt och lyxigt med stora fönster, privat pool och uteplats med solbäddar. De flesta villor har utsikt mot grönskan och kanalerna, andra mot stranden och havet. Oavsett val av villa, bor man mycket exklusivt.

Att göra

Häng på stranden och sola, bada, surfa, dyk och snorkla. För ännu fler aktiviteter på land, ordnar hotellet concierge speltid på närliggande golfbanor, kajakutflyfter, tennis och cykel- och joggingturer. Hotellets spa är mycket mer än bara behandlingar och erbjuder även nya upplevelser när det kommer till bad och avkoppling. Här är vare måltid en fest med flera olika restauranger – thailändskt, italienskt, BBQ eller privat middag i vinkällaren eller i din villa. Som omväxling finns också små båtar som glider fram på kanalerna och serverar både frukost och middag ombord.

122 villor
45 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Mexiko

Fler hotell - Mexiko