Less is more

I alla fall då man väljer att frångå de ursprungliga planerna att skapa ett 40-tal läckra hotellrum och istället väljer att satsa på 24 förtrollande sviter, en vistelse i världsklass och en service långt utöver det vanliga. Här är devisen att du ska checka in som en gäst men checka ut som en vän.

Så bor du

Lite rufft, lite bohemiskt, lite klassiskt, lite modernt – i sviterna blandar man stilar och material friskt men alltid med högsta kvalitet och en fingertoppskänsla som får valfritt glossigt inredningsmagasin att rodna. En spegelvägg som blir en bioskärm finns i vissa sviter. Ett äggformat badkar, en japansk toalett och en säng där du själv reglerar madrassens hårdhet får du alltid, liksom butler under hela dina vistelse.

Att göra

Med ett boende med en av Palmas största privata trädgårdar, uppvärmd pool och restaurangen Botànic med en av Mallorcas bästa kockar, behöver du egentligen aldrig lämna hotellet. Men man vill ju se mer, eller hur? Vi kan Palma och Mallorca på våra fem fingrar, tipsar om butiker, gallerier, andra spännande restauranger och bokar bord för kvällen. Vill du se ännu mer av ön, ordnar vi självklart hyrbil.

24 sviter
25 minuters transfer
1 pool
1 km till stranden

Erbjudanden - SpanienFler hotell - Spanien