Toppstandard på The Standard

Med sin kritvita fasad beskrivs The Standard som året hotellhändelse på Ibiza och det tåget missar vi såklart inte. Här får man vuxensemester på riktigt eftersom alla gäster ska ha blåst ut 18 ljus i tårtan. Som grädde på moset får du också en av öns få takpooler med magisk utsikt över takåsarna medan du svalkar dig.

Så bor du

Lika bländade vit som fasaden är väggarnas textilier i rummen och sviterna. Rent trä och färgglada detaljer som soffkuddar bryter av och skapar en stram och exklusiv känsla. Kingsizesäng, fancy badrum, vissa med fristående djupa badkar och fluffiga morgonrockar får du också såklart. De flesta sviter har fransk balkong/minibalkong som ger dig lite av stadslivet på köpet.

Att göra

Stadsliv på Ibiza, what’s not to love? Shopping och nöjen har du utanför dörren och vi håller koll på nyheterna, bokar bord på de bästa restaurangerna och ser till att du får ut det mesta av semestern. Perfekt för en långhelg eller kombinera med ett strandhotell om du vill hinna med både stad och bad under en vecka. Bara några minuters promenad från hotellet hittar du landmärken som slottet, färjeterminalen till Formentera om du vill ha ännu mer öliv, hamnen och marinan.

53 rum och sviter
15 minuters transfer
1 pool
1 kilometer till strand

Erbjudanden - SpanienFler hotell - Spanien