Fem stjärnor vid tre golfbanor

På öns östra del, i en naturskön och lugn dal i byn Canyamel, hittar vi smakfulla och majestätiska Cap Vermell Grand Hotel som har ett nära samarbete med tre närliggande golfbanor – Golf Son Servera, Pula Golf och Capdepera Golf. Paradiset för dig som gärna går 18 hål, alltså. Ni med gott minne kanske minns det tidigare namnet – Park Hyatt.

Så bor du

Uppbyggd som en mallorkinsk by, skapar man en trivsam atmosfär trots ett ganska stort antal rum och sviter, 142 stycken, alla med möblerade terrasser, magisk utsikt över dalen, riktigt fancy badrum med produkter från Bottega Veneta® och som trevlig bonus varma dagar, fria alkoholfria drycker i minibaren.

Att göra

Vi tror att golfaren trivs bäst här men visst finns det fler anledningar att älska hotellet. De tre poolområdena, country cluben med gym, pilates, yoga, tennis och padel, a la carte-frukosten, de fantastiska restaurangerna varav en med två Michelinstjärnor, solnedgången över bergen och framför allt lugnet. Hotellområdet är stort med vissa nivåskillnader men är handikappanpassat. Vill du se mer av ön under din vistelse, är hyrbil en god idé. Hör med oss!

142 rum och sviter
60 minuters transfer
4 pooler
2 km till strand

Erbjudanden - SpanienFler hotell - Spanien