Så ungt, redan så omskrivet

Härligt, femstjärnigt boutiquehotell är nu tillagt på Palmas stjärnhimmel. Häftigt nog, är dess läge så högt att de flesta rummen har havsutsikt fast du har det myllrande Palma utanför dörren.

Så bor du

Hotellet är skapat av en riktig nestor i Mallorcas hotellbransch och vi vågar påstå att din vistelse här, kommer bocka av alla krav och önskningar på din lista. Ljust, stramt och vackert med fluffig badrock och tofflor som du hoppar i när du besöker hotellets stolthet Coco Spa Oasis, som ingår i priset för alla gäster. Gourmetrestaurang med Michelinkock? Jajjemen!

Att göra

Kommer du bara för helgen, stannar du kanske i Palma och njuter av den lilla storstaden. Stannar du längre, hjälper vi gärna till med en hyrbil, så du kan utforska, vikar, stränder och andra pärlor på ön som t.ex konstnärsbyn Deia eller lördagsmarknaden i den lilla byn Fornalutx, som sägs vara den vackraste byn i hela Spanien. Reser du med mindre barn, uppskattar de säkert en utflykt till härliga Soller med det antika tåget som går från Palma medan vi vuxna tänker ”Hurra, vinlunch!”

66 rum
20 minuters transfer
1 pool
200 meter till stranden

Erbjudanden - SpanienFler hotell - Spanien