Nyårsfirande på JW Marriott Mauritius Resort

Underbar och älskad av alla….och på semestern går det jättebra! Man skulle kunna tro att JW Marriott har en medveten strategi att få bröllopsparen att trivas så bra att de med tiden kommer tillbaka när de bildat familj. Kanske är det så, vi har inte frågat. Men däremot vet vi att här har man lyckats med konsten att få gäster i alla åldrar att trivas som Nemo i det klarblå vattnet.

Pris från 80 995 kr per person

Inkluderar:
Flyg Stockholm-Mauritius med Emirates t/r. Privat deluxetransfer och VIP ankomst samt 7 nätter i en Juniorsvit inkl frukost och middag.
Prisexempel gäller 25 december – 2 januari 2023.
Hos oss kan du prata med Jill & Anna som varit där och kan dela mig sig av sina tips!

 

  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 0.
  • 2. Dina uppgifter

  • 3. Övrigt

Underbar och älskad av alla…

… och på semestern går det jättebra! Man skulle kunna tro att JW Marriott har en medveten strategi att få bröllopsparen att trivas så bra att de med tiden kommer tillbaka när de bildat familj. Kanske är det så, vi har inte frågat. Men däremot vet vi att här har man lyckats med konsten att få gäster i alla åldrar att trivas som Nemo i det klarblå vattnet.

Så bor du

En vit strand, en blå lagun, ett vackert berg – vad mer kan man begära? Jo, en fantastisk resort, som plockad ur en historiebok, inspirerad av sockerplantager och herrgårdar från den viktorianska tiden och med naturen som inspiration på textilier, tavlor och väggar. Fäll ihop vikdörrarna, dra undan gardinerna och rummet utökas med en vackert möblerad balkong med träpelare under tak.

Att göra

På drömsemesterlistan kan du bocka av vattensporter, snorkling, dykning, delfinsafari, djuphavsfiske och helikopterutflykt. Till de upplevelserna kan du lägga sex olika restauranger, varav en med tvåstjärnig Michelinkock och en diger vinkällare, ett ljuvligt spa, klassiskt afternoon tea, bio (!) och en fantastisk butlerservice. Vill du se mer av ön, väntar utflykter, fantastiska naturupplevelser, shopping, och golf. Hör med oss!

172 rum
60 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Mauritius

Fler hotell - Mauritius