Underbar och älskad av alla…

… och på semestern går det jättebra! Man skulle kunna tro att JW Marriott har en medveten strategi att få bröllopsparen att trivas så bra att de med tiden kommer tillbaka när de bildat familj. Kanske är det så, vi har inte frågat. Men däremot vet vi att här har man lyckats med konsten att få gäster i alla åldrar att trivas som Nemo i det klarblå vattnet.

Så bor du

En vit strand, en blå lagun, ett vackert berg – vad mer kan man begära? Jo, en fantastisk resort, som plockad ur en historiebok, inspirerad av sockerplantager och herrgårdar från den viktorianska tiden och med naturen som inspiration på textilier, tavlor och väggar. Fäll ihop vikdörrarna, dra undan gardinerna och rummet utökas med en vackert möblerad balkong med träpelare under tak. Behöver ni mer plats så erbjuder man 1-4 rumsvillor med läckraste läget vid strandremsan.

Att göra

På drömsemesterlistan kan du bocka av vattensporter, snorkling, dykning, delfinsafari, djuphavsfiske och helikopterutflykt. Till de upplevelserna kan du lägga fem olika restauranger med smaker från hela världen. En diger vinkällare, ett ljuvligt spa, klassiskt afternoon tea, bio (!) och en fantastisk butlerservice. Vill du se mer av ön, väntar utflykter, fantastiska naturupplevelser, shopping, och golf. Hör med oss!

172 rum
60 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - MauritiusFler hotell - Mauritius