Smekmånadserbjudande på Paradise Cove Boutique Hotell

Less is more – fast inte här….

Här har man precis tagit bort NYMÅLAT-skyltarna och är redo att välkomna nya gäster igen. Under året har alla rum renoverats, några nya lagts till, restauranger och bar fått en ansiktslyftning och ytterligare ett poolområde tillkommit. Det som tidigare var fantastiskt är nu magiskt!

Pris från 29 995 kr per person

Inkluderat:
Flyg Stockholm-Mauritius med Emirates, transfer samt 7 nätter i ett Deluxe premiumrum inkl halvpension.
Prisexempel : september 2024.
*) Tillägg för Premium all inclusive, 8995 kr per person.

  • Hidden
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 1.
  • Ange ett nummer som är lika med eller större än 0.
  • 2. Dina uppgifter

  • 3. Övrigt

Less is more – Fast inte här!

Här har man precis tagit bort NYMÅLAT-skyltarna och är redo att välkomna nya gäster igen. Under året har alla rum renoverats, några nya lagts till, restaurang och bar fått en ansiktslyftning och ytterligare ett poolområde tillkommit. Det som tidigare var fantastiskt är nu magiskt!

Så bor du

I trädgården, bland palmer och grönska, ligger de rum och sviter som bokstavligt talat är som nya. Flera olika rumskategorier och valet mellan halvpension och all-inclusive, gör att du kan forma din semester lite som du vill. Oavsett, så väntar takhöjd, ljusa tyger, vackra träslag, möblerade uteplatser, sand mellan tårna och en top notch semester.

Att göra

Ni par som söker en tillbakalutad och romantisk avskildhet i toppklass, se hit! Överallt hittar man genomtänkta detaljer såsom strandpaviljonger för två, dubbelsolsängar, gemensamma spabehandlingar och avskilda middagsbord. Fyra restauranger, tre barer, yoga, snorkling, djuphavsfiske, ett magiskt spa, matlagning, stjärnskådning (!) och livemusik varje kväll – behöver man någonsin lämna hotellet? Jo, men häng med på lite utflykter! Din concierge fixar det mesta!

75 rum
60 minuters transfer
3 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - MauritiusFler hotell - Mauritius