Så semestrar du med kunglig glans

Vill du försäkra dig om en makalös semesterupplevelse och kanske snegla på någon av de europeiska kungligheterna vid poolen, är det här du ska bo. Det som alltid varit Mauritius kanske bästa hotell, öppnade åter sina dörrar efter sin senaste totalrenovering –  du är mer än välkommen till resorternas resort!

Så bor du

Här, bland palmer och prunkade trädgårdar på en privat halvö, ligger de makalösarummen och sviterna – nu renoverade till yppersta klass med egen uteplats med utsikt mot Indiska Oceanen, lagunen eller den grönskande trädgården. Inredningen matchar de ljusa, dämpade nyanserna perfekt och pricken över det glamourösa i:et är privat butlerservice dygnet runt.

Att göra

Den blå lagunen bjuder in till dykning, segling, vindsurfing, vattenskidor, snorkling, dykutflykter och självklart sol och bad på den kilometerlånga, kritvita stranden. På land har du mini-golf, gym samt tillgång till flera tennisbanor. Hotellets spa är i världsklass, restaurangen är outstanding och för att inte tala om frukosten (med nio olika färskpressade juicer) som är helt makalös.

142 rum
35 minuters transfer
3 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - MauritiusFler hotell - Mauritius