En kilooooometer vit strand

På Mauritius nordvästra kust hittar du snygga Le Meridien som faktiskt kommer vara ännu snyggare när du kommer hit, efter senaste årets ansiktslyftning. Snygg kommer du själv också vara på de selfies du tar från din balkong/terrass som vetter mot Indiska oceanen.

Så bor du

Här behöver man inte fundera var på hotellet man bör bo för att få utsikt mot havet. Det har nämligen alla rum, praktiskt va? Här blandas internationell hög standard med lokala inslag till en härlig mix i toppklass. På hotellet välkomnas stora som små men vuxna bokar med fördel rum i hotellets ”adult only”-del Nirvana, där allt från rum, strand, pool och restaurang är barnfria.

Att göra

På Mauritius är det svårt att inte njuta. Härliga dagar med sol och bad och underbar mat är semesterns säkra kort. Här kan du paddla, surfa, snorkla, dyka, njuta en behandling i hotellets spa eller bara ligga i poolen eller på den kilometerlånga stranden. Middagen avnjuter du med fördel på någon av hotellets restauranger som inkluderar det smarrigaste från det italienska såväl som lokala köket. Självklart kan du köpa till All inclusive – om det är att föredra.

261 rum
90 minuters transfer
3 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - MauritiusFler hotell - Mauritius