Med fokus på hälsa och välmående

För dig som vill ägna semestern åt att ta hand om dig själv till både kropp och själ, rekommenderar vi pärlan Euphoria Retreat i Sparta. Här får du fem glänsande stjärnor, ljuvliga rum, vackra omgivningar och välutbildade terapeuter inom friskvård. Den lilla byn Mystras, där hotellet ligger, är ett av UNESCOS världsarv.

Så bor du

Alla 45 rum och sviter kan kännas lite avskalade men spartanska kan man inte kalla dem! Elegans präglar ditt boende. Vackra trägolv med designade möbler och vackra textiler i lugnande färger. Till de flesta hör balkong eller terrass med härlig utsikt. Badrummen är härligt lyxiga i marmor och med hemgjorda tvålar. Här är inget rum det andra likt!

Att göra

Här finns en massa aktiviteter att välja mellan! Pilates, yoga, välgörande spabehandlingar, hammam, ångbad, saltrum, bubbelpool och bastu. Varje dag finns gemensamma träningspass och ledarledda promenader men även enskilda pass med egen PT. Vill du, kan du boka något av anläggningens fasta program i förväg och fä hjälp med t.ex kostråd, stresshantering, balans, komma ner i varv eller förbättra styra och kondition. Hotellets restaurang fokuserar på det grekiska köket med mycket grönsaker och färsk fisk. Till maten serverar vatten men såklart kan du få ett glas vin. Och eftersom fokus ligger på hälsan, har många gäster en meny baserad på sin diet.

45 rum och sviter
50 minuters transfer
3 pooler

Erbjudanden - GreklandFler hotell - Grekland