En lite mer grekisk greklandssemester

Dryga timmen från Thessaloniki, på den mellersta och mest genuina av Halkidikis tre halvöar, ligger den lilla gruppen vitkalkade villor och sviter som bjuder in till en genuin grekisk och femstjärnig semesterupplevelse.

Så bor du

Vitt, vitt, vitt. Och kanske lite grått. Så ser den smakfulla färgskalan ut i de fantastiska sviterna och villorna med stora fönster och balkong mot de betydligt mer färgstarka omgivningarna – klarblått hav, grönskande trädgårdar och i vissa fall glittrande privata pooler. Här möts det bästa från Medelhavet och ett glossigt magasin! Vi gillar detaljer som Bose ljudsystem, Bvlgari toalettartiklar och alltid färska blommor.

Att göra

Här finns allt för en aktiv semester! Vattensporter, tennisbanor, mountainbike, golf, ridning, yoga och dykning. Vill du se mer av Halkidiki ordnar hotellet utflykter till havs med speedboat eller yacht. I närmaste byn, Nikiti, är det stor marknad varje fredag och du kan köpa allt från kläder och skor till lokala delikatesser. Här finns också tre restauranger, ett spa i toppklass och butlerservice som grädden på moset. Eller snarare – oliven i drinken.

 

56 sviter och villor
50 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - GreklandFler hotell - Grekland