En thailändsk Ernsts våta dröm

Ta allt det vackra med Thailand, lägg i en stor gryta och koka ner – då får du Santhiya Koh Yai Resort & Spa. Fantastisk arkitektur och inredning i urskuret trä, ljusa textilier, tropiska växter, vackra lyktor och en liten fundering hur man egentligen lyckades förvandla träd till det har konstverket som du faktiskt bor i.

148 rum
90 minuters transfer
3 pooler
20 meter till strand

Så bor du

Asså! Hur ofta heter billigaste rumskategorin ”Supreme Deluxe”? Inte jätteofta. Resortens höga läge ger en fantastisk utsikt över bukten, balkongerna är enorma, solnedgångarna värda en filmsnutt på Facebook och storleken på villornas pooler motsvarar en enrummare. Allt ackompanjerat av en thailändsk atmosfär utöver det vanliga med en standard utöver det vanliga.  Det här är resorten där allt överträffar dina thailändska förväntningar!

Att göra

Häng med ut på havet och se den klassiska James Bond-ön och de små öarna runt Krabi, besök fiskebyar och säg hej till aporna som lärt sig samla kokosnötter. Med sex restauranger i toppklass, havet fullt av catch of the day och matlagningskurser för gästerna, kan det här bli en riktigt välsmakande semester. Häftiga vattensporter, poolparty, spa, yoga, thaiboxningskurser, BBQ på stranden och biokvällar gör det här till ett paradis där alla kan trivas.

Erbjudanden - ThailandFler hotell - Thailand