Pool, pool och ännu mera pool

Vad är väl en poolvilla i Krabi? Jo, förmodligen alldeles …. alldeles … underbar! Välkommen till en härlig, privat och fabulös resort som är en av våra nyheter som öppnat 2021.

 

Så bor du

Man vet att semestern blir toppen när det minsta boendet är 99 kvadratmeter stort. Här erbjuder vi ett flertal boendeformer, det ena mer fascinerande än den andra men alltid med en ljus och vacker inredning i toppklass, en privat Bayan Tree Host, privat pool och jacuzzi, fri WiFi och en spektakulär utsikt mot havet eller de prunkande trädgårdarna och bara några steg från stranden.

Att göra

Här finns det att göra – och inte göra. Välj mellan en aktiv semester eller en avkopplande vistelse med bara sol och bad och en drink i den tropiska trädgården med vattenfall.
Lär dig thailändsk matlagning, dyk och snorkla, åk på båtutflykter, ta shuttlebussen till de centralare delarna och mycket mer. Eller njut i hotellets rainforest spa, simma några längder i saltvattenpoolen och njut av maten i de tre olika restaurangerna. Här erbjuds finfina miljöer och arrangemang för den som vill gifta sig (blessing) men har man redan klarat av den biten, finns generösa barnrabatter.

72 sviter och villor
60 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - ThailandFler hotell - Thailand