Inte sjunde men väl tredje himlen

Sjunde himlen är ett talesätt men Trisara, som betyder trädgården i tredje himlen på sanskrit, är en ytterst verklig och exklusiv resort med 39 poolvillor med utsikt över Andamansjön.

Så bor du

Inbäddad i grönska på sluttningen ner mot havet ligger din villa med privat infinitypool, trädäck och utomhusdusch. De minsta är långt ifrån små, 135 kvadrat, men reser tjocka släkten eller två sällskap kan ni boka villa på 300 kvadrat. Oavsett vågar vi lova en magisk upplevelse med inredning i toppklass, utsikt mot havet, prunkande växtlighet och en semester som lägger ribban högt för kommande år.

Att göra

Stranden är platsen där det händer. Här finns vattensporter, bootcamp, yoga, en riktigt lång pool och en utsikt värd att mms:a hem. Mellan december-april ingår aktiviteter som snorkling, segling, kajakpaddling, surf och paddleboard. Hotellets concierge bokar utflykter och guidade turer både till havs och på land. Träna, yoga, gå på spa och ät på Phukets första och enda Michelinrestaurang där råvarorna kommer direkt från hotellets köksträdgård.

39 poolvillor
20 minuters transfer
1 gemensam pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Thailand

Fler hotell - Thailand