Lystring, lyxig nyhet i Bangkok!

Vänner av Four Seasons lyhörda service i absolut toppklass kan öppna bubblet nu när kedjan invigt sitt nya superläckra hotell mellan Chao Phraya-floden och Charoen Krung Road. Vi spår att det snart seglar upp på listan av Bangkoks bästa hotell och har du ännu inte upptäckt guldkanten som erbjuds hos Four Seasons, ta chansen nu!

Så bor du

Ta tre delar internationell lyx och blanda med en del thailändska inslag och krydda rikligt med diskret service så har du receptet på din vistelse här. Med fönster från golv till tak har du en perfekt skyline med floden som fondvägg eller en grönskande trädgård på andra sidan glaset. Totalt finns 299 rum, varav 156 deluxerum, som för övrigt är de enklaste. Allt är ju relativt och här sätter man verkligen ribban för ”enkelt” på världsrekordhöjd.

Att göra

Du är i Bangkok – här finns allt!
Kultur, shopping, nöjen och upplevelser dygnet runt. Väljer du att ha hotellet som bas, njuter du av mat i toppklass. Ryktet om deras fantastiska dim sum får redan köerna att ringla, men vi bokar såklart bord! En ljuvlig trädgård, makalöst spa, intressanta konstinstallationer, fantastiskt urval av restauranger, infinitypool med mms-hem-till-vännerna-utsikt över stan – ja, du hör ju. Här gör det inte ont att stanna. När du vill utforska Bangkok, tar du bara en av hotellets privata shuttlebåtar. Reser ni som familj finns barnklubb. Kan det bli enklare?

299 rum och sviter
40 minuters transfer
2 pooler

Erbjudanden - ThailandFler hotell - Thailand