DEVASOM sjutton!

Ett underbart tillskott på Thailands femstjärniga hotellhimmel är Devasom Khao Lak Beach Resort & Villas med bästa tänkbara läge mellan en lagun och en paradisstrand. Här har man tagit emot utmärkelser varje år sedan man öppnade 2010 och klassas idag som ett av landets bästa mindre lyxhotell.

Så bor du

Området är stort med välansade, grönskande trädgårdar med 69 rum, sviter och villor i flera olika kategorier. Här dukas ett riktigt smörgåsbord av boenden upp, från deluxerum via sviter med privat pool till penthouse som till ytan motsvarar ett par normalstora villor. Förutom den skyhöga standarden, noterar vi detaljer som dagligen påfylld minibar och Blue-Rayspelare med filmsamling.

Att göra

Sol och bad, i havet eller infinitypoolen, avkoppling i spat eller på paddelboarden – välj själv. Vill du se mer av Khao Lak, låna en cykel och besök närliggande byar, plantager och tempel. Eller låna en kajak och se mer av vattenliv, mangroveträd, andra stränder och laguner. Du kan också boka någon av resortens högklassiga utflyktspaket. Hungrig? Här finns två Michelinomnämda restauranger, mums!

69 rum och villor
75 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - ThailandFler hotell - Thailand