250 x 250 meter avskild ö-lyx

Nu, när detta skrivs i mars 2019, fladdrar de avklippta invigningsbanden på den fantastiska och chica boutiqueresorten The Nautilus fortfarande för vinden. Till det här pyttelilla, unika paradiset i Baa-atollen, mitt i ett världsarv, kommer du med öns egna sjöflygplan. Hur avskilt det är? Pja, när mörkret lagt sig och himlen är klar, kan du se Vintergatan. Bara en sån sak!

Så bor du

Här på ön heter kallas de 26 rummen House och Residence och tacka 17 för det med ytor som varierar mellan 250-560 m². Ungefär hälften ligger direkt på stranden bland palmer och tropisk grönska och hälften står på pålar i den blå lagunen. Toppiga vasstak, lugna färger, svepande textilier, trädäck, solbäddar, egen infinitypool, exklusiva material och privat butlerservice är din verklighet här.

Att göra

Ön har ett jättefint rev nära den paradisiskt vita stranden där det även finns dyk- och vattensportcenter. Vill du se mer av atollen, häng med på djuphavsfiske, öhopping, midnattssimning, snorkling med mantor, valhajar och delfiner. Bra häng är just vad man har här – inga frukosttider att passa, ingen dress code och du behöver knappt hålla dig till menyn när du beställer middag in någon av de fantastiska restaurangerna. Känn dig som hemma, fast ännu bättre är devisen här!

26 hus och villor
30 minuters transfer med sjöflyg
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna