40% rabatt och gratis halvpension på vackra Niyama Private Islands

Hotell som har atoll i sin postadress har ett ointagligt försprång, eller hur? Ca 40 minuter med sjöflygplan från Male, på de två öarna Chill och Play ligger sagolika Niyama Private Islands.

Pris från 39 995 kr per person

Inkl. flyg, transfer och boende  i en Beach Villa med halvpension i 7 nätter på Niyama Private Islands.
Prisexempel baserat på reseperiod september 2019, men andra perioder finns mot tillägg.

  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 1.
  • Ange ett värde större än eller lika med 0.
  • 2. Dina uppgifter

  • 3. Övrigt

En resort, två öar, fem stjärnor

Hotell som har atoll i sin postadress har ett ointagligt försprång, eller hur? Ca 40 minuter med sjöflygplan från Male, på de två öarna Chill och Play ligger sagolika Niyama Private Islands

Så bor du

På Play hittar du fantastiska villor på den vita stranden och här tror vi att aktiva par och familjer som söker en top notch semester trivs allra bäst. Chill däremot, är som gjord för dig som ska på bröllopsresa eller bara vill hålla ett lugnt och njutningsfullt tempo i lyxigt inredda hus på pålar eller på stranden.

Att göra

Avsides, ja. Tråkigt, nej! Här bjuds på djuphavsfiske, jetski, kajak, vattenskidor, snorkling eller kryssningar i solnedgången. Spat tar emot stora som små, nio restauranger, varav en 500 meter ut i vattnet garanterar noll enformighet och du avslutar dagen på världens första nattklubb under vatten. Bara en sån sak!

134 rum
40 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna