Dansa med vargar ? Nej – bada med mantor

När sjöflygplanet närmar sig atollen Baa och den lilla ön som blir ditt hem den närmaste tiden, är hela målarlådan på plats med allt från vit sand, gröna palmer, turkost rev, ljusblått hav och mörkt marina blue holes.

Så bor du

Det fina med Vakkaru, är att alla kan hitta sitt eget drömboende, allt efter tycke och smak. I den lummiga grönskan intill stranden ligger bungalows, sviter och fantastiska villor, vissa med pool och alla med toppigt tak, dusch ute och inne, ljuvligt kolonial inredning och ljusa textilier. I lagunen, på pålar ovan det turkosa vattnet, hittar du ett 30-tal vattenvillor med vasstak, soldäck, trappa ner i vattnet och i vissa fall egen pool. Butlerservice ingår alltid i priset.

Att göra

Har du en bucket list, har du hamnat rätt. Här kan du snorkla över korallrev, svida om och dyka ner i de blå hålen strax utanför ön, djuphavsfiska, paddla kajak och titta närmare på valhajar och mantor. Fyra restauranger, två barer, ett härligt spa och dykskola sätter pricken över semesteri:et och för den som går i giftastankar, arrangeras makalösa ceremonier i de romantiska miljöerna. Hör med oss!

125 rum
25 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna