Familjeparadiset 2.0

På den lilla ön Muravandhoo byggdes den förtrollande vackra resorten Joali på naturens villkor. Bland annat byggde man runt palmerna istället för att ta bort dem. På så vis sparades 1000 träd, som bidrar till de lummiga omgivningarna.

Så bor du

Är du en vän av stim, stoj och starka intryck – då har du hamnat fel. Här möts du av lugn, harmoniska färger i jordiga toner, stora ytor och geometriska former. Din poolvilla hittar du antingen vid den kritvita stranden eller på stolpar i lagunen med trappa ner i havet – kan det bli bättre? Infinitypoolen är din egen och i vissa villor även butlerservicen.

Att göra

Häng med på utflykt till en närliggande ö och se hur lokalbefolkningen lever. Eller följ med en marinbiolog under ytan och säg hej till rockor, koraller och exotiska fiskar. Följer ungarna med? Härligt! Här hamnar de i paradiset med barnklubb, skattjakter och egen avdelning i hotellet magiska spa. Flera restauranger serverar mat från världens främsta kök och vill du, kan du hoppa in som kock och lära dig knepen själv!

73 villor
40 minuters transfer
1 pool
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna