Mycket lyx för pengarna

Så sent som hösten 2019 berikades Maldiverna med härliga Emerald Maldives Resort & Spa och det dröjde inte länge innan det goda ryktet spred sig bland resenärer som vill ha det lilla extra och bokningarna rasslade in. Betyder det att det finns svenskt kaffe på hotellet? Långtifrån! Däremot att man tillhör Leading Hotels of the World.

Så bor du

Här knåpar man enkelt ihop sin upplevelse efter egen smak. På den lilla resort-ön finns endast 120 villor – 60 på land och 60 på pålar i lagunen. Inredningen är självklart av högsta klass med bekvämligheter  man gillar som badkar för två, walk-in-closet, utomhusdusch och riktigt bra WiFi. Privat pool och stege från verandan ner i havet? Ja, om du vill.

Att göra

Ön i den magiskt vackra Raa-Atollen (transfer med sjöflyg ca 40 minuter per väg) bjuder på 1,5 km vit strand och en upplevelse av högsta klass. Här levlar all-inclusive upp till en ny nivå med en omfattande Deluxe All Inclusive som inkluderar måltider och dryck i fyra fantastiska restauranger, utflykter, yoga, gym, de flesta land- och vattensporter inklusive snorkling och dykning samt örikets största barnklubb. Apropå ungar, har är barnrabatterna generösa!

120 villor
40 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna