Alperna med extra allt

Minimalism är kanske inte det man förknippar med alphotell men på COMO Alpina Dolomites Lodge gör sig gillestugelooken inte besvär. Här bjuds du på intressant arkitektur, material från naturen, stora glaspartier och ändå smälter allting in finfint i omgivningarna.

Så bor du

Det är lätt att rustika rum får bastufeeling men kombinerat med stilren lyx och internationell atmosfär, blir det alla rätt. För extra flärd har alla rum och sviter walk-in-closet och en makalös utsikt över Dolomiterna från balkongen/uteplatsen.

Att göra

Alperna är fantastiskt både sommar och vinter och hotellet inkluderar det mesta som ingår i en härlig semester, oavsett årstid: frukost, eftermiddagste, middag, pool inne och ute, bastu och PT i gymmet. Vintertid ingår en dags skidguide och vandring. Sommartid ingår vandring och mountainbiketur med guide. För de minsta finns barnklubb med lekrum och passning. Fri garageparkering finns för dig som kommer med bil. Här finns 84 liftar, 18 mil backar och 60 km preparerade spår. Lyfter du blicken över Dolomiterna, finns ytterligare flera hundra liftar och över 100 mil backar. Instruktör, utrustning, liftkort – säg till vid bokning, så fixar vi.

56 rum och sviter
2 timmars transfer
1 spa pool

Erbjudanden - ItalienFler hotell - Italien