Skål, påven!

På en liten kullerstensgata på promenadavstånd från Vatikanstaten, Spanska trappan, Fontana di Trevi och flera andra vykortsmotiv, hittar du detta lilla eleganta hotell med bara åtta sviter men en desto större vinkällare. Alla anställda är utbildade sommelierer och du kan välja mellan över 1500 olika viner. Kan det bli bättre ?

Så bor du

Inspirationen till de åtta sviterna kommer från 40-, 50- och 60-talet, parketten är nybonad och freskerna på väggarna imponerade. Visst, du reser tidsmaskin några decennier tillbaka men den höga standarden är tidlös. Ännu läckrare blir det om du bokar en svit med balkong. Så vin- och vintageälskare, se hit nästa gång du planerar en resa till Rom!

Att göra

Tja, du befinner dig ju i en levande historiebok så med lite förberedelser hemma, är allt upplagt för ny kunskap och häftiga upplevelser!
Ett par bekväma skor och resår i midjan är våra bästa tips. Såklart ska du äta där italienarna själva äter! Vi bokar självklart bord på de små guldkornen bortom de större turiststråken. Avsluta dagen med en vinprovning på hotellet och börja redan längta efter champagnefrukosten morgonen efter.

8 sviter
50 minuters transfer

Erbjudanden - ItalienFler hotell - Italien