Love, eat and pray – i verkligheten

Six Senses Rome är inte bara ett hotell, det är en plats där lyx möter hållbarhet. Med en djup respekt för naturen integreras hållbarhet i varje aspekt av din vistelse. Från de miljövänliga materialen i designen till de ekologiska råvarorna i restaurangen, strävar Six Senses Rome efter att skapa en harmoni mellan lyx och planeten. En oas av elegans och sofistikation i hjärtat av den eviga staden.

Så bor du

Varje rum och svit på Six Senses Rome är en konstnärlig skapelse, där modern design möter antik inspiration. Upplev en atmosfär av komfort och elegans med handplockade möbler och en färgpalett som återspeglar Roms rika historia. Varje detalj är noga utvald för att skapa en unik och personlig sfär.

Att göra

Six Senses Rome stoltserar med en gastronomisk upplevelse som kommer att förföra dina sinnen. Konstverk skapade direkt på tallriken med färska, hållbart odlade råvaror ger dig en kulinarisk resa genom Italiens smakrika kök. Njut av en avkopplande dag på vår lyxiga spa-anläggning, där erfarna terapeuter kombinerar traditionell och modern teknik för att skapa en harmonisk upplevelse för kropp och själ. Idealiskt beläget för att utforska de historiska skatterna i Rom. Med gångavstånd till ikoniska sevärdheter som Colosseum, Forum Romanum och Spanska trappan, ger hotellets centrala läge dig möjlighet att upptäcka stadens underverk med lätthet.

96 rum och sviter
60 minuters transfer
3 plunge pooler

Erbjudanden - ItalienFler hotell - Italien