Sex stjärnor med panoramautsikt

Ja, om man använder lite slug matematik och lägger ihop hotellets fem stjärnor med restaurangens Michelinstjärna så … pja, 5+1=6, logiskt eller hur? Och lika vackert som hotellet är, är omgivningarna oavsett säsong.

Så bor du

I rummen och sviterna känns det direkt att du är i Alperna, men glöm gillestugelooken och säg hej till vackra trägolv, ljusa träslag och ombonad detaljer som fluffiga badrockar och tofflor. Vi gillar också när man tänker på småsaker som att badrummet har badkar att mjuka upp trötta muskler i efter en aktiv dag och att kassafacket ska rymma en laptop.

Att göra

Här är det full rulle året runt! Vår, sommar och höst kan du vandra och hajka med eller guide, hyra mountainbike eller spela golf. Men Val Gardena förknippas kanske allra bäst med vintern. Här finns 84 liftar, 18 mil backar och 60 km preparerade spår. Lyfter du blicken över Dolomiterna, finns ytterligare flera hundra liftar och över 100 mil backar. Instruktör, utrustning, liftkort – säg till vid bokning, så fixar vi. Efter en tuff dag i backen, kan du koppla av i hotellets härliga spa eller njuta en måltid i den nyligen Michelinbelönade restaurangen Anna Stuben.

54 rum
90 minuters transfer
1 pool

Erbjudanden - ItalienFler hotell - Italien