Tropisk  djungel och sköldpaddssnorkling

Efter en timme med flyg från Male, landar du på ön Villingili i den allra sydligaste atollen och blir upplockad av hotellets speedboat. Nu är det bara minuter kvar av en lång resa.

Så bor du

Alla villor på resorten är skapade i harmoni med naturen och har privat pool. Ja, inte de villorna som vilar på vattnet såklart, där kliver du rakt ner i naturens livesändning istället. Bo på land eller på vatten – varje villa är lika härlig med höjd i taket, ljusa väggar, mörkt trä och stora fönster med magisk utsikt. Från villorna på vattnet, har du en egen trappa ner i havet. Som grädde på moset, har du tillgång till butler dygnet runt.

Att göra

Den härliga med ön är, att den är täckt av tropisk djungel som man bevarade under bygget av resorten. Tack vare den varsamheten finns sötvattenslaguner, frodiga skogar av kokospalmer och naturstigar kvar och du har alltid en naturupplevelse runt knuten. Här finns också Maldivernas enda 9-hålsbana, tennisbana, ett ljuvligt spa, infinitypool samt tre restauranger. Från den vykortsvita stranden kan du snorkla, segla, dyka, paddla kajak, surfa och kvällstid hänga med på middagskryssning med södra halvklotets kanske vackraste utsikt.

77 villor
45 minuters transfer
2 pooler
0 meter till strand

Erbjudanden - Maldiverna

Fler hotell - Maldiverna