"Inget slår barfotakänslan på Maldiverna"

Olof Jeremias

Business Development/Senior Travel Consultant08-545 151 64[email protected]

Min bästa resa

Denna är nästan omöjlig att svara på. Jag har ju haft förmånen att njuta av fantastiska resorter på bland annat Maldiverna (tex. Raffles eller Kanuhura). Skidresort i Alperna som verkligen ser till att man får en oslagbar skidupplevelse (tex. Grödnerhof i Dolomiterna, Mont Cervin Palace i Zermatt eller Hotel Les Barmes i Val-disere). Men som sagt, Sydafrika ligger mig väldigt varmt om hjärtat, då jag friat och gift mig där…

Min drömresa

Jag har alltid drömt om en skidresa till Kanada och få prova på cat-skiing.

Stället jag alltid återvänder till

Det får nog ändå bli Maldiverna. Att bara kunna koppla av, njuta av sol och bad och verkligen bli omhändertagen av de fantastiska människorna som jobbar med service på de öarna som vi samarbetar med är något alldeles speciellt.

Mitt bästa tips på en resa med familjen

Önskar man sig avkopplande dagar med sol, bad, god mat och snorkling, så är Maldiverna svårslaget. Även för familjer.. Önskar man en lite mer aktiv semester så tycker jag kombinationsresorna är fina, till exempel New York i kombination med Västindien eller Dubai i kombination med Thailand eller Bali.

Mitt bästa tips på en resa för vuxna

Sydafrika ligger mig varmt om hjärtat. Här finns möjligheten att njuta av behövliga soltimmar under vårt vinterhalvår. Plus alla aktiviteter, så som Robben Island, Taffelberget, val och hajsafari, fantastiska mat och gourmetmöjligheter, strosa omkring bland vingårdarna eller bara varva ner under ett parasoll vid swimmingpoolen… Detta i kombination med en underbar safariupplevelse är svårslaget. Vill man lyxa till det lite extra finns möjligheten att kombinera med sol, bad och snorkling på till exempel Benguerra Island, Mocambique eller Mauritius..

Bäst för weekend

Kombinationen storstad och tennis är min absoluta favorit; Franska Öppna i Paris eller US-Open i New York.